FYSISK AKTIVITETSTÄVLING

REUMATIKERFÖRBUNDET FYLLER 70 ÅR !

Delta i Reumatikerdistriktets fysiska aktivitetstävling

Reumatikerdistriktet i region Jönköpings län utmanar alla medlemmar på en hälsosam fysisk aktivitetstävling 15 september - 30 oktober 2015.

Rörelse är A och O för att må bra. Tänk på att all rörelse är fysisk aktivitet. T ex promenad, cykling, gymnastik.

Tävlingsregler:

Du skall anteckna för varje dag hel- och halvtimma som du är aktiv på ett redovisningskort. Anmäl dig till  eller till tel nr 0383-730262. Efter din anmälan sänds redovisningskort ut via mail eller om så önskas via post. Redovisningskortet skall inlämnas senast den 8 november till Vetlanda/Sävsjö Reumatikerförening, Borgmästaregatan 11, 574 36 Vetlanda.

Anmälan senast 14 September.

PRIS TILL BÄSTA PERSON I VARJE LOKALFÖRENING SAMT PRIS TILL AKTIVASTE FÖRENING.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!